Menu
Close
HomeArrangementenCultureel

Laat je meevoeren in de Twentse cultuur

Neem bijvoorbeeld het Rijksmuseum Twenthe, dat zich terecht het museum van de verbeelding noemt. In Rijksmuseum Twenthe ben je met 36 expositiezalen een heerlijke dag zoet. Je vindt er topstukken van
gerenommeerde kunstenaars als Breitner en Monet en verhalende exposities.

 

Ook kom je in contact met de turbulente Twentse historie en leer je meer over de nuchtere, Enschedese cultuur. Ben je meer een doener of ben je op zoek naar een uitje waar jouw kinderen spelenderwijs kunnen leren? Dan is De Museumfabriek de perfecte plek om te bezoeken. Op deze locatie komt de geschiedenis van Twente tot leven, wordt er op interactieve manier verband gelegd met het heden en kun je zelfs een ‘kijkje nemen in de toekomst’.

Nog meer ontdekken

Boek direct jouw Cultureel Arrangement in The Residence. Naast alle kunstzinnige plekken biedt de Enschede het perfecte, culturele avondje uit. Aan schouwburgen en theaters is er namelijk geen tekort!


In het Wilminktheater, de Kleine Willem, het Vestzaktheater, Concordia en het openluchttheater van de Universiteit Twente vinden de mooiste voorstellingenplaats. Allen hebben ze een eigen en uniek karakter. Zo bevindt zich naast The Residence het intiemeVestzaktheater, en noemde Herman Finkers dit theater “om te janken zo mooi”. Opera, theater,cabaret en muziek, je vindt het allemaal in één van Enschede’s theaters.

Wat kunt u verwachten

  • Ontvangst met een fles bubbels en iets lekkers in uw appartement
  • Een tour langs prominente culturele podia en musea (apart te boeken via Enschede Tourist Bureau)
  • Cultureel getinte goodiebag na afloop van uw tour
  • 1x Overnachting in The Residence
  • Heerlijk tweepersoons ontbijtbox met continentaal ontbijt (wordt bij u bezorgd tot aan de
    voordeur)
  • Kosten €229 p.p.p.n.